Service, underhåll och vinterförvaring

Vi erbjuder full service av båtar, motorer och fyrhjulingar, tvätt och underhåll av båtar, vinterförvaring och säsongsförvaring, sjösättning och upptagning samt skolningar till havs. Dessutom säljer vi ett brett sortiment av olika båttillbehör och servicedelar i vår butik.

Reparationer och service

Det är viktigt att ta hand om din båt och din fyrhjuling. Att anlita professionella yrkesmän för reparationer och service lönar sig. Vårt kunniga team utför service och reparationsarbeten på båtar, båtmotorer och ATV. Vi är en auktoriserad Mercury, Mercruiser och Mariner serviceverkstad samt en auktoriserad CF Moto verkstad. Vi underhåller och servar också alla övriga märken.

Vårt tjänsteutbud inkluderar även båtreparationer, tvättning, polering, bottenmålning samt utförande av försäkringsarbeten och liknande. Hos oss är båten eller fyrhjulingen i trygga och kompetenta händer. 

I vår butik har vi ett brett sortiment av servicedelar för båt och ATV. Vi säljer också övriga båt tillbehör samt flytvästar och flytjackor. De flesta servicedelar finns på lager. Butiken är öppen vardagar 9-17 och lördagar 9-13, välkommen in.

Skadeanmälan?

När olyckan är framme, är vi här för att fixa det.. Vår snabba och pålitliga service åtgärdar skadan och vi samarbetar med ditt försäkringsbolag för att täcka kostnaderna.

Så här går du tillväga:

  1. Gör en skadeanmälan via ditt försäkringsbolag.
  2. Ring OD Center.
  3. Vi hämtar din båt eller fyrhjuling vid behov.
  4. Od Center undersöker skadan och meddelar dig och försäkringsbolaget om kostnaden.
  5. Reparation.

Servicedelar och tillbehör

I vår butik har vi ett brett sortiment av service delar för båt och ATV. Vi säljer också övriga båt tillbehör samt flytvästar och flytjackor. 

Vinter och säsongsförvaring

OD Center vinterförvaring erbjuder plats för närmare 300 båtar samt valbara tilläggstjänster som full service, tvättning, service av motor, upptagning och sjösättning av båt. Logga in på vår bokningssida och fyll i båtens uppgifter. När du är inloggad sparas dina uppgifter och du behöver inte fylla i dem igen. Eftersom vi har närmare 300 båtar och motorer här är det viktigt att du fyller i båtens registernummer och motorns serienummer.

I bokningsprogrammet kan du välja de extra tjänster du önskar och fylla i när din båt kan hämtas. Vi meddelar dig per sms när din båt har upphämtats.

Försäkra dig om plats för din båt och boka nu!

Se hur du bokar plats för din båt i videon

Vi hjälper dig gärna med

Sjösättning & upptagning av båt

Vi hjälper dig gärna med sjösättning och upptagning av båt. Kontakta oss för att boka tid för din båt.

Skolning

Vi skräddarsyr en inskolning vid köp av båt efter dina behov och önskemål. Eftersom alla båtar är unika, lär vi dig allt du behöver veta om din nya båt vid köp.

Tvätt och underhåll av båt

Regelbunden tvättning av båtens skrov förlänger båtens livslängd och bevarar dess prestanda. Kontakta oss för att boka tid för din båt i god tid.

Service

Vårt kunniga team utför service och reparationsarbeten på båtar, båtmotorer och ATV.

Därför lönar det sig att serva motorn på hösten

När hösten smyger sig på är det dags att ta hand om din båt och se till att den är i bästa skick inför vintern. Med vår höstservice kan du förlänga din båts livslängd och undvika tråkiga överraskningar när våren kommer. Genom att byta olja och filter i motorn före vintern förlänger du motorns livslängd. Våra experter går noggrant igenom din båt och motor för att upptäcka eventuella problem. På så sätt slipper du oväntade överraskningar när våren nalkas, som frysskador under vintern. Vi ser till att din båt är ordentligt förberedd för vinterförvaring, vilket ger dig trygghet och lugn under den kalla årstiden.

Kontakta oss på OD Service redan idag för att boka din höstservice. Vi finns här för att säkerställa att din båt är i bästa skick!