Saari on kotimme ja sydämemme

Saari on kotimme ja sydämemme

Kaikki alkoi ajatuksesta, että

Tarina alkoi Bennyn ja Bertilin halusta perustaa oma yritys. Taustalla oli Bennyn kymmenen vuoden ura Bella-veneiden parissa, jonka aikana Bennyn haaveet oman veneverstaan omistamisesta alkoi kyteä. Mukaan yritysideaan lähti ilomielin Bertil. Pitkä, kahdenkymmenen vuoden, kokemus elintarviketeollisuudesta sai Bertilin janoamaan jotain uutta ja erilaista. Benny ja Bertil päättivät koota yhteiset voimansa ja panostaa veneiden myyntiin ja huoltoon yhdessä.

Halusimme panostaa todella hyvään asiakaspalveluun ja uskomme, että luottamus ja rehellisyys on yksi tärkeimmistä asioista toiminnassamme. Asiakas voi luottaa MEIHIN”. – Bertil Grankulla, toimitusjohtaja.

Yrityksessä oli tilaa vielä yhdelle tekijälle. Suositusten perusteella Benny ja Bertil soittivat Frank Thylinille, joka oli kiireinen toisen yrityksensä kanssa ja kieltäytyi välittömästi. Viikon kuluttua Frank oli kuitenkin mukana. Pari kuukautta myöhemmin, helmikuussa 2012, avattiin ensimmäinen myymälä Pietarsaaressa.

Myymälän avaamisen (2012) jälkeen on tapahtunut paljon. Ensimmäisen kymmenen vuoden aikana yritys sai toimittajilta yhteensä 15 palkintoa erinomaisesta työstä. Vuonna 2014 yritys lähti Luotoon ja vuonna 2016 Denniksestä tuli yhtiön osakas. Maaliskuussa 2020 tapahtui muutto nykyiseen kiinteistöön ja sen laajentaminen. Lisäksi alkoi talvivarastohallin suunnittelu ja rakentaminen. Vuonna 2022 yrityksen nimi muuttui Oceandealersista OD Centeriksi ja vuonna 2024 avautui uudet kotisivut.

VAALIMME LAATUA

Välitämme laadusta, erinomaisesta asiakaspalvelusta ja rehellisyydestä. Veneily ja moottorit ovat intohimomme ja siksi tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaita merkkejä ja parasta mahdollista palvelua. Asiakkaana voit luottaa, että olet hyvissä käsissä tuodessasi veneesi ja moottorisi huoltoon tai ostaessasi uutta ja käytettyä. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää ja ylläpitää hyvää asiakaspalvelua.

Tutustu omistajiin

Bertil Grankulla, Tj.

”Mitä asiakas tästä ajattelisi?”

OD Centerin tarjoamasta rahoituksesta ja yrityksen hankinnoista vastaa Bertil Grankulla. Sydänasia on asiakkaiden palveleminen ja tekemistä ohjaa aina laatu ja tehokkuus. Lapsena hän vietti kesät saarella ja lapsuudessa syntynyt kiinnostunut veneilyyn on säilynyt sieltä asti. Bertilillä on 20 vuoden kokemus elintarviketeollisuudesta, kymmenen vuoden kokemus johtamisesta sekä opinnot liiketaloudesta ja johtamisesta.

Frank Thylin, Myynti.

”Jos haluat myydä veneet, sinun pitää elää niiden eteen”

Frank aloitti työn teon jo 13-vuotiaana ja on toiminut yrittäjänä 17-vuotiaasta lähtien. Työnteko on Frankin mielestä hauskaa ja vaikka oli impulsiivinen päätös liittyä yhdeksi OD Centerin omistajaksi vuonna 2012 ei Frank ole katunut päätöstään. Frank nauttii sosiaalisuudesta, asiakkaiden palvelemisesta ja on hyvä rakentamaan verkostoja. Jos olet kerran nähnyt Frankin, voit olla varma, että hän muistaa sinut vielä monta vuotta!

Benny Granholm, esimies ja palvelu.

”Onko olemassa jotain, mitä et voi korjata?”

Benny ratkaisee useimmat veneisiin ja niiden moottoreihin liittyvät ongelmat pitkän ja laajan kokemuksen sekä teknisen kiinnostuksensa ansiosta. Bennylle on tärkeää tehdä työ hyvin ja tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Mikäli veneesi moottori on Bennyn huoltama, hän tietää myös jatkossa moottorisi kuin omat taskunsa.

Dennis Törnqvist, palvelu

”Ongelmien ratkaiseminen on hauskaa, kahta samanlaista päivää ei ole”

Dennis aloitti kesätyöntekijänä ja lopulta työntekijänä vuonna 2012 ajoneuvomekaanikko-opintojensa ohella. Osakas hänestä tuli vuonna 2016. Denniksen työssä arvona on tarkkuus, järjestys ja tyytyväiset asiakkaat. Dennis osaa korjata mitä tahansa. Dennis viihtyy parhaiten töissä silloin kun saa ratkaista ongelmia.