Det främsta inom båtmotorer

Utforska vårt stora sortiment av Mercury-motorer, du hittar garanterat en båtmotor för dina behov!

Det främsta inom båtmotorer

Utforska vårt stora sortiment av Mercury-motorer, du hittar garanterat en båtmotor för dina behov!

Maximera båtens prestanda med en Mercury Marin båtmotor

Ge din båt kraften den behöver för att fortsätta äventyren med en ny Mercury Marin båtmotor. Mercury-motorer är designade och testade för att leverera maximal prestanda och en njutbar båt upplevelse. Kvalitet och pris förhållandet gör produkterna i en klass för sig.

Mercury drivs av visionen om att erbjuda de bästa motor- och propulsionslösningarna för världens mest krävande miljöer. De är utrustade med diverse innovationer och teknologier som grundar sig på decennier av erfarenhet. Mercury motorer har bland annat elektronisk bränsleinsprutning, digital övervakning och ett mycket tåligt korrosionsskydd.

FourStroke

Verado

Pro XS

SeaPro

Mercury® Avatator™ Elektrisk utombordare

MerCruiser® -drev & Inombordare

Innovationer

Mercury kännetecknas av ett flertal innovationer, smarta tekniker och bekväm tillgänglig utrustning som förbättrar din totala båtupplevelse. Med dessa avancerade teknologier strävar Mercury efter att erbjuda båtägare en överlägsen och bekymmersfri upplevelse på vattnet.

Ett exempel är Active Trim, som reagerar automatiskt på båtmanövrar med GPS-hastighetsbaserad precision, vilket skapar en överlägsen körupplevelse utan behov av förkunskaper om att trimma en motor. Active Trim kan aktiveras enkelt med DTS-reglage, Vessel View-displayer eller en fristående instrumentpanel.

För de som söker total båtkontroll har Mercury introducerat joystickstyrning för utombordare (JPO). Joystickstyrning för utombordare (JPO) ger ultimat förtroende genom enkel, intuitiv och total båtkontroll. Det första joysticksystemet i sitt slag för utombordare, JPO utformades för flermotoriga fartyg som drivs av två till sex Verado®-utombordare. Det ger en förstklassig båtkörningsupplevelse som är optimerad för din båt- och motorkombination.

VesselView®-displayerna gör styrplatsen till en överlägsen kontrollcentral genom att integrera Mercurys propulsionsystem med kompatibla båt tillbehör. Du kan övervaka motorns data, styra digitala SmartCraft-tillbehör, se kartor och ekolod samt använda båtens underhållningssystem – allt på en användarvänlig pekskärm.

Digital Throttle & Shift (DTS)-kontrollerna erbjuder jämnt, ljudlöst växlande och omedelbar gasrespons. DTS ger dig kontroll över ditt system med hjälp av integrerad SmartCraft-teknik och ett lättanvänt gränssnitt.

För att ytterligare förbättra övervakningen av motorn har Mercury introducerat SmartCraft Connect, vilket möjliggör användningen av ett av marinbranschens kraftfullaste motorövervakningssystem på de skärmar i båten som du använder mest.

Fördjupa dig i Mercurys innovationer och utforska ännu fler tekniker på deras hemsida!

Fördjupa dig i Mercurys innovationer och utforska ännu fler tekniker på deras hemsida!