Rocky

Nyhet - Rocky, tillverkad i Bosund!

Upptäck Rocky – Din Perfekta Partner på Vattnet

Drömmer du om en båt som är lika pålitlig som den är mångsidig? Välkommen till Rocky, båtmodellen som kombinerar exceptionell hållbarhet med utmärkta sjöegenskaper. Rocky är designad för att ge dig en trygg och bekymmersfri upplevelse på vattnet, oavsett om du fiskar, arbetar eller bara njuter av en dag på sjön.

För fiskaren och arbetsmannen
Rocky är den perfekta båten för den som söker en slitstark och praktisk arbetsbåt. Med sina höga fribord och robusta konstruktion är den idealisk för fiske av alla slag. Den klarar tuffa förhållanden och är byggd för att tåla hårda tag, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare för såväl fritidsfiskare som yrkesfiskare.

Överlägsen kvalitet och hållbarhet
Vad gör Rocky bättre än andra båtar? Svaret är enkelt: dess höga fribord och hållbara konstruktion. Tillverkad av högkvalitativt aluminium, erbjuder Rocky en hållbarhet som få andra material kan matcha. Aluminium är känt för sin långlivade styrka och motståndskraft mot korrosion, vilket säkerställer att din båt förblir i toppskick under många år framöver.

Miljövänlig konstruktion
Rocky är inte bara robust, utan också miljövänlig. Tillverkad av hållbart aluminium, en resurs som kan återvinnas, är denna båt ett medvetet val för den miljömedvetna. Aluminiumets hållbarhet och långa livslängd innebär mindre behov av ersättningar och reparationer, vilket minskar din miljöpåverkan över tid.

Effektiv och ekonomisk
Vi strävar efter att ge dig en båt som inte bara presterar exceptionellt väl på vattnet, utan också hjälper dig att spara på bränslekostnaderna.

Lokalt tillverkad i Bosund
Rocky är stolt lokalt tillverkad i Bosund, ett område känt för sina båttillverkningskunskaper och rika maritima arv. Med generationer av erfarenhet och kärlek till livet på vatten, säkerställer vi att varje båt som lämnar vårt varv är byggd med omsorg och skicklighet.

Robust, underhållsfri och sjösäker.

Rocky 50

29 990 €

Vi säljer kvalitet med erfarenhet

Begär offert